Bogdan Despescu, episodul cu ”uniforma”. Cosmin Andreica (Europol): Să-l privim ca pe un Cătălin Botezatu
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sindicatul Europol a publicat miercuri, pe Facebook, o fotografie în care Bogdan Despescu poartă o uniformă „care nu există”, ce ar fi fost făcută la comandă. Joi după-amiază, Cosmin Andreica (Europol) a revenit cu noi declarații.

„Pentru toţi poliţiştii hăituiţi de şefi pentru că se preocupă să poarte elemente de uniformă de calitate pentru a-şi îndeplini atribuţiile de serviciu în condiţii optime, vă punem la dispoziţie poza alăturată pe care să le-o arătaţi ori de câte ori veţi mai fi hărţuiţi”, a scris Sindicatul Europol pe contul de Facebook, ataşând o poză cu şeful DGPMB Bogdan Berechet şi secretarul de stat Bogdan Despescu.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, joi după-amiază, Cosmin Andreica de la Europol a făcut următoarele precizări: „Vă pot spune cu certitudine că, înainte de a posta fotografie, am întrebat la MApN și mi s-a comunicat că nu există o asemenea uniformă și nici nu există un prototip al acestei uniforme. Din sursele noastre, înțelegem că această uniformă a fost făcută după dorințele domnului Despescu, care, iată, în aceste condiții, putem să-l privim ca pe un Cătălin Botezatu al Ministerului Afacerilor Interne, pentru că dumnealui testează uniformele, deși activitatea dumnealui este în birou.”

Iată mesajul inițial publicat pe Facebook de Sindicatul Europol:

„Pentru toți polițiștii hăituiți de șefi pentru că se preocupă să poarte elemente de uniformă de calitate pentru a-și îndeplini atribuțiile de serviciu în condiții optime, vă punem la dispoziție poza alăturată pe care să le-o arătați ori de câte ori veți mai fi hărțuiți. În stânga este șeful Poliției Capitalei la conferința de presă în care a comunicat nimic despre tragicul accident de pe bld. Laminorului și care nu poartă cascheta deși se află în afara sediului. În dreapta îl avem pe chestorul cu 4 stele (mai multe nu se poate) Despescu care poartă o uniformă care NU există. Pe surse înțelegem că această uniformă a fost comandată special, personalizată și este „unicat”, pentru ca secretarul de stat Despescu să se diferențieze de muritorii de rând. Așa că dragi colegi, când mai apare unul care se poate remarca doar prin căprării de genul „unde ți-e cascheta” sau „de ce nu ai pantaloni la dungă”, vă rugăm să le spuneți că v-au inspirat doi chestori, șeful DGPMB Bogdan Berechet și secretarul de stat Bogdan Despescu.”




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel