BOGDAN DESPESCU, șeful Poliției. Peste 50.000 de oameni au decis în privința lui
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
DC News a lansat un sondaj privind schimbarea de la vârful Poliției Române în contextul scandalului cu pedofilul Eugen Stan.

Așadar, la întrebarea "Ar fi trebuit demis șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, de către premierul Mihai Tudose?", au răspuns 50.334 oameni, în aproximativ 30 de ore, ceea ce este un lucru neobișnuit pentru sondajele DC News. În general, pentru subiecte politice sau de interes mult mai mare, în același interval orar, răspund circa 20.000 de persoane.

Rezultatul a arătat astfel:

Da 42,93% (21607)

Nu 57,07% (28727). După cum puteți vedea, 57,07% dintre votanți consideră că Bogdan Despescu nu trebuie demis. Rezultatul, corelat cu numărul uriaș al votanților, poate conduce la următoarea ipoteză: Cel mai probabil, în afară de publicul DC News, votul masiv reflectă și poziția oamenilor din Poliția Română.

(w670)

Precizăm că nu știm cine participă la sondajele noastre, votul fiind anonim, dar dat fiind subiectul, este de așteptat să-și fi exprimat punctul de vedere angajați din Poliția Română.

[citeste si]

Dacă ipoteza noastră este adevărată, s-ar dovedi că există un sprijin important pentru Bogdan Despescu în interiorul Poliției Române sau - măcar - un interes deosebit pentru el. Vorbim la nivel de ipoteză întrucât nu știm cum se votează. Nu există alte întrebări pentru discriminarea răspunsului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel