Bogdan Chirieac: Sunt prea multe state paralele într-un stat atât de mic precum România
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Foto Ilustrativ Pixabay
Foto Ilustrativ Pixabay
Analistul politic Bogdan Chirieac, jurnalista Diana Tache şi preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, au tranșat subiectele politice ale săptămânii într-o nouă ediţie a emisiunii Miercurea Neagră, realizată de DC News. 

Pe fondul evenimentelor de spectru politic desfășurate în ultima săptămână în România, analistul politic Bogdan Chirieac a ajuns la concluzia că România este o țară mult prea mică pentru a putea ”găzdui” atât de multe state paralele și din acest motiv s-ar putea instala și incertitudinea de alegere și acțiune printre autoritățile responsabile ale statului.

”Eu cred că sunt prea multe state paralele într-o țară micuță cum e România. Pe de-o parte e statul acesta oficial, pe de altă parte am văzut că e un stat paralel condus de doamna Guseth cu tot ce înseamnă magistrații, fundații, ziariști... ce am aflat și noi săptămâna trecută. Atunci fiind atât de multe state într-o țară mijlocie și deși începe să se descurce mai bine din punct de vedere economic, tot nu încap atâtea state într-un stat ca să zic așa. Tu, jandarm, nu mai știi de cine să asculți. Eu sunt jandarm, de cine să ascult? De ONG-iști, de autoritatea oficială?”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac.

Citește și: Cristina Guseth a vrut să "agite lumea" împotriva Liei Savonea. Interceptări: Dacă nu e f**** în presă, asta face ce vrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel