Bogdan Chirieac, sfat pentru PNL și PSD despre Cătălin Cîrstoiu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre șansele medicului Cătălin Cîrstoiu de a câștiga Primăria Capitalei.

Au mai rămas mai puțin trei luni până la alegerile locale din acest an, iar principalii candidați care se luptă pentru fotoliul de primar al Municipiului București devine pe zi ce trece tot mai tăioși declarativ. Cătălin Cîrstoiu, Cristian Popescu Piedone și primarul în funcție, Nicușor Dan, sunt creditați ca având cele mai mari șanse se câștige alegerile locale, primul dintre aceștia fiind anunțat abia săptămâna trecută drept candidat al Alianței PSD - PNL.

Deși nominalizarea lui Cătălin Cîrstoiu a venit târziu, acesta, prin intermediul mass media, a început să câștige notorietate și a devenit cunoscut în rândul publicului bucureștean. Cu toate acestea, analistul politic Bogdan Chirieac e de părere că cele două partide care îl susțin, ar trebuie să înceapă activ o campanie de promovare a lui Cătălin Cîrstoiu, pentru a-i crește notorietatea în următoarea perioadă.

Privitor la acest fapt Bogdan Chirieac a făcut o scurtă remarcă, luni seara, la Antena 3 CNN.

„Cu o campanie foarte bună și cu concursul celor două mari partide din București, concurs ce nu i-a fost deocamdată acordat, pentru că el a fost lansat și nu s-a mai întâmplat nimic, poate recupera. Profesorul Cîrstoiu are de recuperat notorietate“, a spus, la Antena 3 CNN, analistul politic Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI        -      EXCLUSIV  Cătălin Cîrstoiu, alegere ”excelentă și câștigătoare”. Atuul principal pe care-l are, dezvăluit de Radu Bălănescu, de la Marea Lojă Națională

Pe 9 iunie 2024 vor avea loc alegerile comasate europarlamentare și locale. PSD și PNL au decis să facă o alianță electorală, atât la locale, cât și la europarlamentare, pentru a-și maximiza șansele de câștig a cât mai multor primării și consilii locale din țară, dar și a cât mai multor locuri în Parlamentul European. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel