Bogdan Chirieac, ironie după ce Klaus Iohannis s-a pozat la Piramide. ”HAOS perfect”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
foto antena3.ro/ Klaus Iohannis, la piramide
foto antena3.ro/ Klaus Iohannis, la piramide
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre vizita lui Klaus Iohannis în Egipt.

În timp ce România este în plină criză guvernamentală, iar timișorenii îngheață de frig în casă, președintele Klaus Iohannis se află în vizită oficială în Egipt. În presă au apărut mai multe fotografii cu șeful statului care a mers să viziteze Piramidele. Mai mult, turiștii ar fi fost dați la o parte de pe platoul de la Piramide, astfel încât cuplul prezidențial să-și poată face poze fără intruși în cadru. Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut o ironie după apariția acestor imagini.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, în EGIPT. Imagini de la vizita oficială / VIDEO și FOTO

"Eu cred că sufletele timișorenilor se vor încălzi privindu-l pe domnul președinte la Piramide. Dacă e foarte frig în Timișoara, te uiți la aceste fotografii și cu siguranță timișorenii se vor dezgheța, am această convingere. De asemenea, cred că mai e o problemă, să găsim un loc anume unde să-i ridicăm o piramidă și președintelui Klaus Iohannis. Cât va fi să fie, 50-100 de ani, să-i facem o piramidă frumoasă care în timp va deveni loc de adorație și obiectiv turistic. Facem niște cafenele în jur așa și va fi foarte bine.", a declarat Bogdan Chirieac la Realitatea Plus. 

Chirieac: Probabil că vor rămâne cu un guvern interimar Cîțu până în primăvară

Bogdan Chirieac a vorbit și despre situația de pe scena politică.

"În privința Guvernului României, aseară cel puțin, nu se mai ajunsese la nicio soluție. Premierul Cîțu își dorește un guvern minoritar PNL-UDMR, sigur, cu domnul Ciucă prim-ministru. USR-ul s-ar întoarce la negocieri, dar nu cred că vor trece, nu de PNL, ci de președintele Klaus Iohannis care este foarte supărat că au dat jos fostul guvern. Probabil că vor rămâne cu un guvern interimar Cîțu până în primăvară, când vom vedea ce se mai întâmplă. În rest, nu sunt noutăți, nu sunt desfășurări spectaculoase, am înțeles că lista aceea de miniștri care a părut ieri în presă e dată de domnul Ludovic Orban ca să își capaciteze foștii colegi de la PNL. Ea este dezmințită și de PNL, și de PSD, deci este un haos perfect în acest moment, cu excepția pozelor de la piramide care, cinstit, pe mine mă bucură foarte mult.", a mai spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel