Bogdan Chirieac, după înfrângerea lui Rareș Bogdan: Din cauza asta îl șicanează Orban! E adevărul
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Rareș Bogdan - Ludovic Orban
Rareș Bogdan - Ludovic Orban
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre încercările lui Ludovic Orban de a-l bloca pe Rareș Bogdan să facă pași care să-i amenințe funcția din PNL. 

”Povestea cu ”Rareș Bogdan - președintele PNL București” a fost o poveste spusă numai de unii” a afirmat Ludovic Orban, care și-a susținut consiliera, pe Violeta Alexandru, la șefia PNL București, aceasta și obținând locul lăsat vacant de Cristian Bușoi. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat această victorie în fața lui Rareș Bogdan, la România TV. 

Întrebat despre bătălia pierdută de Rareș Bogdan în fața Violetei Alexandru, analistul politic a anulat această variantă, subliniind: ”Hai să fim serioși, nu este nicio bătălie pierdută în fața Violetei Alexandru”, despre care a subliniat că e posibil să nu o știe nimeni. Analistul politic Bogdan Chirieac a precizat că lupta e pierdută în fața președintelui PNL: ”E o bătălie pierdută în fața lui Ludovic Orban, care-și apără funcția de președinte al PNL, e foarte clar! Din cauza asta îl șicanează pe Rareș Bogdan, acesta este adevărul”. 

”Dacă obținea funcția de președinte PNL București, în partid, Rareș Bogdan căpăta o altă anvergură” a mai afirmat Bogdan Chirieac, acesta fiind și motivul pentru care Ludovic Orban l-a împiedicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel