Data publicării:

Bogdan Chirieac, despre viitoarea conducere USR, strategia partidului și gafele lui Clotilde Armand: Crizele de isterie, scandalul... Ne-am săturat de ceartă

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Politica
WhatsApp
Clotilde Armand / foto Caramiciu George
Clotilde Armand / foto Caramiciu George
Bogdan Chirieac a analizat situația actuală a USR-ului.

Clotilde Armand, candidata USR care a pierdut Primăria Sectorului 1, acuză Guvernul că a dat ordine Jandarmeriei să distrugă voturi. De asemenea, problemele continuă pentru USR și la Sectorul 2. Actualul primar, Radu Mihaiu, contestă rezultatele și anunță că va face plângere penală împotriva Biroului Electoral pentru abuz în serviciu și instigare la fals în acte publice. 

Analistul Bogdan Chirieac a comentat lista de candidați la conducerea USR, strategia partidului de a se menține în atenția publică, dar și gafele lui Clotilde Armand, într-o intervenție la Antena 3 CNN.

Candidați la conducerea USR

"Dacă noua criză de nervi a doamnei Clotilde Armand m-a întristat profund, candidaturile la șefia USR mă bucură. Mă bucură foarte mult. Deci, acolo chiar sunt nume importante. Îmi pare rău că domnul Dominic Fritz nu candidează, dar în rest doamna Lasconi, domnul Seidler, mi se par personalități politice asumate, importante, cu capacitate de coagulare a partidului în jurul domniilor lor. Deci, nu dorim ca USR-ul să dispară. Ar fi rău pentru democrație. E adevărat că doamna Clotilde Armand face tot ce e posibil ca să umple de penibil acest partid, dar o nouă conducere poate că vine cu o nouă viziune și noi realizări. De ce nu?", a susținut Bogdan Chirieac.

Strategia partidului și gafele lui Clotilde Armand

"Dacă este o strategie de partid scandalul acesta continuu, care nu e în toată țara, doar în sectoarele 1, 2 și oarecum de la Brașov, atunci nu e o strategie bună. Rezultatul partidului nu se modifică substanțial, indiferent ce s-ar întâmpla. Sunt mari semne de întrebare. Primarii aceia nu au fost performanți, altfel erau aleși ca cei de la sectoarele de la 3, 4 și 6, nu aveai problemă, sau ca primarul general al Bucureștiului. Ce să spun? Are aproape 50% din primul tur. Despre ce mai vorbim?

USR-ul a abandonat principiile sale. A început lista de europarlamentare cu două personalități care au tot fost anchetate penal. Unul dintre ei, domnul Voiculescu, este în continuare anchetat penal pentru un miliard de euro risipiți. Nu știu dacă e adevărat sau nu, dar DNA-ul care era 'Sfânta Sfintelor' îl anchetează în legătură cu lucrul acesta. Să-l pui pe lista de europarlamentare este din partea domnului Drulă, în cel mai bun caz, nepricepere politică. Mai e importantă revenirea la realitate, la ceea ce se poate face. USR-ul are multe personalități educate de la care așteptam mult mai mult. Avem chestiunea asta, doamna Clotilde Armand și scandalul continuu, intrați pe ședințele de consiliu de la Sectorul 1, sunt pe net, nu e bine. Crizele de isterie, scandalul, dânsa nu știe ce e Primăria, ce e Parchetul, crede că dânsa e procuror sau comisar al poporului, sovietic, și așa mai departe. Astea fac rău, fiindcă, dom`ne, ne-am săturat de ceartă. Hai și un pic de construcție sau hai opune rezistență la ceva, cum face Nicușor Dan cu blocurile între case. Hai măcar ceva, ca să ai să arăți după 4 ani de mandat", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel