Bogdan Chirieac: Ce miniștri ar trebui să plece din Guvern
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Analistul politic Bogdan Chirieac a prezentat, luni seara, lista miniștrilor despre care crede că ar trebui să renunțe la funcții, adăugând că actualul cabinet este unul slab. 

"Cred că are un număr de miniştri premierul, care chiar ar trebui să se ocupe de alte lucruri", a declarat analistul politic, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3.

"Din capul locului, domnul Voinea de la Buget, domnul Corlăţean de la Externe, domnul Duşa de la Apărare, domnul de la Economie şi ar mai fi şi alţii. Nici Radu Stroe nu mi-a confirmat nimic până la această dată. Cred că sunt oameni care ar trebui să se ocupe de altceva. La fiecare dintre ei am date pe care mă bazez, acţiuni ale lor, prin incompetenţă. Doamna Câmpeanu, dacă n-ar mai avea fondurile europene, cred că ar fi bună. (...) În opinia mea, e un guvern slab. Şi Liviu Dragnea, pe care nu-l înţeleg", a continuat Bogdan Chirieac.

Acesta a declarat că are o impresie bună despre parcursul și evoluția premierului Victor Ponta.

"Prim-ministrul, de pildă, a învăţat în fiecare zi şi învaţă zi de zi să fie prim-ministru. În România, din nefericire, se face practică la locul de muncă", a încheiat analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel