Data publicării:

Bogdan Chirieac arată scopul principal al grupării Hamas. "Nicio îndoială. De asta au aclamat monstruozităţile"

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Analistul politic Bogdan Chirieac indică principalul scop al grupării Hamas, în urma atacurilor asupra Israelului.

Analistul Bogdan Chirieac a lansat un avertisment în privința ”mondializării” conflictului Orientul Mijlociu, în contextul în care au apărut atacuri în afara țării comise de palestinieni sau comise comise asupra cetățenilor israelieni, precum cazul profesorului din Franța,  sau a diplomatului israelian care a fost înjunghiat, vineri, în plină zi și, totodată, în plină stradă, în Beijing.

”Acest conflict se va mondializa, să nu aveți nicio îndoială pentru aceasta. Dar pentru prima dată, cineva care are origine și israeliană, și palestiniană, spune un adevăr și anume nu e un atac numai asupra Israelului, ci și asupra palestinienilor, fiindcă și palestinienii vor avea de suferit enorm după atacul organizației teroriste Hamas, să fie foarte clar.

În privința mondializării despre care vorbim, ea s-a petrecut din primul moment. De fapt, Hamas asta dorește, ei de asta au ucis copii de trei ani, cu târnăcopul, și au filmat, și au aclamat aceste monstruozități. 

S-a mondializat când gruparea operațională Gerald Ford, cel mai puternic port-avion al lumii, ăn acest moment, s-a deplasat în fața Israelului.

S-a mondializat când președintele Ligii Arabe, care cuprinde 22 de state, s-a dus la Moscova ca să ceară ajutorul Rusiei.

S-a mondializat când Vladimir Putin, criminal de război, cel care a comis cele mai înspăimântătoare lucruri în Ucraina, vine de pe munte, precum bătrânul de pe munte, înțeleptul de pe munte, și ne spune dacă bărbații au hotărât să se lupte între ei, atunci lăsați-i să se lupte. Lăsați femeile și copiii. Asta ne spune Putin. Spuneți dvs că un diplomat israelian este înjunghiat la Beijing. Atenție, China în așa ceva? Nu mă miră Iranul, nu mă miră Iordania. Iordania vrea să intre fiindcă Mahmud Abbas vrea să intre în conflict cu Cisiordania, palestinienii din Iordania vor să intre în Israel cu forța, să se alăture fraților lor. Și cu conflictul din Ucraina, pe deasupra, avem toate motivele de maximă îngrijorare, în întreaga lume civilizată”, a explicat Bogdan Chirieac, la Realitatea Plus.

Citește și:  Stare de război în Israel. Ilan Laufer spune că "întreaga societate este traumatizată. Din 1945 nu au mai murit atâţia evrei într-o zi"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel