Bogdan Chirieac: Acesta a fost mesajul lui Klaus Iohannis. Îl va susține necondiționat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut mai multe precizări după prima conferinţă de presă a preşedintelui Klaus Iohannis. 

"Preşedintele ne-a transmis un mesaj de un fel de normalitate. Adică anul acesta ne vaccinăm şi ne reluăm viaţa. Dacă ne reluăm viaţa, a spus, economia e în stare funcţională, vom avea creştere economică şi vom avea bani pentru toate. Acesta a fost mesajul. 

Cu destulă jenă a menţionat PSD-ul de data aceasta, când a vorbit de OUG-ul pe justiţie, deşi a fost un referendum care le interzicea. A şi subliniat asta! 

Cred că mesajul important pe care l-a dat este că dânsul doreşte Guvernul actual şi îl vede valabil pentru patru ani de zile. Este foarte important! Când a fost întrebat despre disensiunile grave dintre PNL şi USR, la nivel înalt, pentru că Emil Boc este un membru important al PNL-ului, dl preşedinte a fost ferm şi a spus că Guvernul acesta va face reforme şi va sta patru ani de zile. Este dorinţa pe care a avut-o de la primul mandat, să aibă Guvernul său. Nu ştiu dacă se va întâmpla, dar cred că dânsul va susţine necondiţionat acest Guvern.", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

"Preşedintele a cauţionat aspectele privind vaccinarea. Primul, aproape i-a condamnat pe primarii care se plâng. Al doilea este cel legat de aşa zisul succes al campaniei de vaccinare. Nu e niciun succes. România are 500.000 de doze de vaccin în frigider şi  nu a reuşit să vaccineze lumea. Este foarte important asta! Altminteri, e grav. Centrele de vaccinare nu sunt organizate acum de primari. Nu au primit bani, nu există bani! N-a ieşit Boc să vorbească de nebun în public. E un om care are mare credibilitate în Ardeal şi la Cluj", a mai spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel