Bogdan Banu (Romanians of DC) vine la DC NEWS TV
Autor: Alexandru Negrici | Publicat pe: 08 iun 2022, 20:52
WhatsApp
Bogdan Banu, directorul programelor Centrului pentru Leadership Global la Meridian International Center și președintele Romanians of DC, vine la DC NEWS TV și DC News. 

Bogdan Banu este directorul programelor Centrului pentru Leadership Global la Meridian International Center, o organizație globală de conducere, cu sediul la Washington, DC. 

El supraveghează relația generală a diviziei cu ambasadele SUA din întreaga lume, parteneri privați și alte entități guvernamentale pentru a asigura implementarea cu succes a tururilor de studiu pe termen scurt și a altor programe de schimb interpersonal și virtual.

El este, de asemenea, director de program al burselor pentru jurnaliști din Europa Centrală și de Est, un schimb finanțat de Ambasada SUA la Paris, conceput pentru a consolida presa locală și regională.

Anterior, Bogdan Banu a servit timp de opt ani ca director al Programului de Schimb Congresul SUA – Adunarea Națională Coreeană, al doilea cel mai longeviv program de schimb Meridian, care de peste 20 de ani a reunit stagiari și studenți ai Congresului din cele două țări pentru o oportunitate unică de a-și extinde înțelegerea relațiilor bilaterale dintre SUA și Coreea.

G Ad:

Interviul cu Bogdan Banu va fi difuzat joi, 9 iunie, de la ora 13.00, atât pe Facebook, cât și pe Youtube DC NEWS TV și DC News. Discuția va fi despre relațiile româno-americane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro