Bodyguardul fraților Tate, acuzații disprețuitoare față de victime: Sunt tinere și proaste. Unele au crezut că vor fi următoarea lui soție
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Arestul fraților Tate a fost prelungit. Cât vor mai rămâne după gratii?Inquam Photos / George Călin
Arestul fraților Tate a fost prelungit. Cât vor mai rămâne după gratii?Inquam Photos / George Călin
Șeful de securitate al lui Andrew Tate a oferit o relatare disprețuitoare despre femeile care l-au înconjurat pe controversatul influencer, în ciuda unei investigații a poliției privind acuzațiile de agresiune sexuală și exploatare împotriva lui.   

Într-un interviu transmis în exclusivitate pentru BBC, Bogdan Stancu a spus că peste 100 de femei au trecut prin vila lui Tate din București, de când acesta a început să lucreze acolo în urmă cu doi ani.

Fostul ofițer DGPI a spus că i s-a cerut uneori să scoată fizic femeile din casa Tate pentru că sunt „prea băute” sau „și-au făcut probleme”, dar că nu a fost niciodată folosită forța.

Andrew Tate și fratele său Tristan se află în prezent în arest pentru 30 de zile în România, în timp ce poliția investighează acuzațiile de trafic și viol.

Stancu spune că personajul public al șefului său este opusul caracterului său real. 

Majoritatea femeilor care au petrecut timp cu frații în complexul lor aveau sub 25 de ani, a spus el, iar cheltuielile lor au fost plătite de Andrew Tate.

„Unele dintre fete au înțeles greșit realitatea și au crezut că vor fi următoarea lui soție”, mi-a spus domnul Stancu. „Când au realizat realitatea, a fost ușor să se transforme dintr-un prieten într-un inamic și să facă o declarație la poliție”.

Lipsa de încredere a lui Bogdan Stancu în femeile care îl acuză pe Andrew Tate este în contrast puternic cu loialitatea pe care o simte pentru angajatorul său.

„Nu mă îndoiesc niciodată de Andrew”, mi-a spus el.

Explicația prin care pune la îndoială mărturia acuzatoarelor lui Tate arată același nivel de loialitate.

„Sunt tinere și proaste”, a spus el.

Dar, a adăugat el, a fost corect ca poliția a investigat aceste acuzații grave.

El a oferit, de asemenea, o privire asupra anxietăților private ale lui Andrew Tate, spunând că șeful său credea că „cineva a vrut să-l rănească”.

Nu era clar de unde credea domnul Tate că vine amenințarea, a spus el.

Întrebat dacă aceste preocupări constituie paranoia, șeful de securitate a spus: „Nu aș spune „paranoic”, ci poate ceva asemănător. El a vrut să aibă o viață normală și nu a putut – poate că este normal să fie puțin mai paranoic”.

Stancu a spus că starul rețelelor de socializare ar putea fi, de asemenea, impulsiv atunci când călătorește în străinătate, schimbându-și programul imediat și zburând către diferite destinații la un moment dat.

Și a mai confirmat că atât Andrew, cât și fratele său Tristan au mai mulți copii care locuiesc în România, spunând că uneori mergeau să-i viziteze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel