Boc s-a bătut cu perne: ”Am dat, am primit și am atacat” - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
boc perne
boc perne

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, vineri seară, la o bătaie cu perne organizată de studenți în centrul orașului. Evenimentul face parte din proiectul ”Cluj Never Sleeps”, transmite Mediafax.

[caption id="attachment_331958" align="alignleft" width="640"] Foto: stiridecluj.ro[/caption]

După ce l-am văzut la coasă sau la jogging, Emil Boc s-a lăsat acum filmat în timp ce își împărțea lovituri de pernă cu studenții clujeni. Primarul spune nu putea să nu apere blazonul portocaliu, culoarea pernei sale, această tradiție aducându-i aminte de perioada propriei studenții.

”Nu ştiam de această surpriză pe care mi-au pregătit-o cei care s-au ocupat de <Cluj Never Sleeps> pe strada Kogălniceanu. A fost o confruntare pe care nu am prevăzut-o. Era o bătaie cu perne între studenţi, şi m-am trezit cu o pernă portocalie în mână. S-a dat startul la bătaia cu perne, şi nu puteam să refuz să nu apăr blazonul portocaliu. Am dat, am şi primit, am încercat să mă apăr, dar şi să atac. Mi-am amintit de studenţie, a fost o tradiţie frumoasă, o amintire din viaţa de licean sau student. Cine a fost student căminist, nu cred că a ratat vreo bătaie cu perne. Mi-am amintit de vremurile în care eram la internat la Liceul Şincai sau în căminul de pe strada Avram Iancu, ca şi student, unde erau bătăi cu perne în toată regula”, a declarat Boc.

”Cluj Never Sleeps” este un proiect derulat timp de 24 de ore la Cluj-Napoca, cu ocazia solstițiului de vară, cea mai lungă zi din an.

Lupta ”jucăușului” primar pedelist din strada Mihail Kogălniceanu poate fi văzută AICI, într-un video postat de presa locală clujeană,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel