Boc nu mai vrea alți morți în inundații
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Prim-ministrul, Emil Boc, a declarat, vineri, în județul Bacău, că principala prioritate a autorităților este aceea de a nu exista alte decese din cauza inundațiilor.

Boc a mai spus că a doua prioritate este asigurarea pazei bunurilor din casele rămase goale, după ce oamenii au fost evacuați și i-a asigurat pe localnici că Poliția și Jandarmeria le păzesc casele.

Premierul le-a dat două soluții oamenilor evacuați. Una este să se cazeze la căminele școlilor din Bacău, unde primesc hrană caldă, iar cealaltă soluție este să rămână în locul unde au fost cazați, după evacuare, unde vor primi hrană rece.

Boc a fost în localitatea  Bogdan Vodă și a vizitat sediul școlii, unde se strâng ajutoarele pentru sinistrați. Inițial, premierul trebuia să meargă în localitatea vecină, Săucești, unde era așteptat cu apă cu mâl de către un grup de localnici foarte supărați. Boc a declarat că a fost în Săuceşti unde a stat de povești cu o sută de localnici. Întrebat de jurnaliști de ce nu a ajuns și în centrul comunei, unde îl așteptau „protestatarii”, premierul a replicat că nu ziariștii îi fac programul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel