Boc: Nu înţeleg supărarea unora că România joacă meciuri la Cluj
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă susţinută alături de preşedintele FRH, Alexandru Dedu, că nu înţelege supărarea unora pentru faptul că echipele naţionale ale României joacă la Cluj, referindu-se în special la meciul de fotbal cu Spania.

'Clujul este parte a României, joacă România, joacă la Cluj, nu văd că e o problemă şi nu înţeleg supărarea unora dacă se joacă un meci al României la Cluj. Nu joacă nici Clujul contra Norvegiei, nici Clujul contra Spaniei, nici Bucureştiul contra Spaniei; joacă România contra Norvegiei, joacă România contra Spaniei şi trebuie să fim bucuroşi că în România avem o şansă să organizăm pe un stadion ultramodern sau într-o sală polivalentă cu ultimele dotări un meci de nivel mondial, european sau olimpic.

Trebuie să fim mândri că România are şansă să organizeze asemenea evenimente. Că sunt la Cluj, cu atât mai bine pentru noi, nu trebuie să se supere alţii, aşa cum noi nu ne supărăm când un meci se desfăşoară la Bucureşti. (...) Asta este ţara noastră, dacă astăzi este şansa Clujului să aibă această infrastructură, mâine o va avea şi Bucureştiul, vor fi meciuri şi acolo şi cred că aşa trebuie să privim lucrurile, în unitate şi respect între noi, nu cu acuzaţii de tot felul', a spus Emil Boc.

La rândul său, preşedintele FRH, Alexandru Dedu, a spus că şi alte comunităţi cu potenţial financiar ar trebui să urmeze exemplul Clujului şi să-şi dezvolte infrastructura, pentru că acest lucru înseamnă beneficii din toate punctele de vedere pentru întreaga comunitate. Clujul va găzdui, miercuri, meciul de handbal feminin dintre România şi Norvegia din grupa de calificare la Campionatul European, şi urmează să găzduiască şi amicalul de fotbal dintre România şi Spania, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel