Boc: Huiduielile fac parte din democraţie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
boc2
boc2

Premierul Emil Boc a caracterizat faptul că a fost huiduit la ceremonia de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf drept o expresie a democraţiei, care este consacrată în România de 20 ani, şi a precizat că el a fost desemnat să fie prezent la paradă de către "structurile abilitate".

Întrebat de jurnalişti de ce a fost huiduit la parada din Bucureşti şi de ce i s–a prezentat lui onorul militar, şi nu preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, premierul a răspuns: "Democraţia în România este consacrată de 20 de ani, iar în privinţa reprezentării la paradă, eu am fost desemnat de structurile abilitate".

El a transmis cetăţenilor, ca mesaj de 1 Decembrie, să fie mândri că sunt români, deoarece poporul a reuşit de–a lungul vremurilor să reziste la toate imperiile – Otoman, Habsburgic, Austro–Ungar, Ţarist.

"Am rezistat de–a lungul vremurilor pentru că am fost uniţi şi acesta este cel mai important mesaj pe care îl dă ziua de 1 Decembrie: numai uniţi putem reuşi, numai uniţi suntem puternici. Aşa cum spune un cântec istoric, românii în veci vor fi fraţi", a spus Boc, citat de Mediafax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel