Boc, dezlănțuit la adresa USL: De 10 ori mai toxic și mai nociv decât...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a lansat miercuri un atac extrem de dur la adresa USL, despre care spune că este "de zece ori mai nociv, mai toxic şi mai periculos" decât PSD din vremea lui Adrian Năstase, din 2004. El a avertizat că pentru România ar reprezenta "un risc uriaş" ca, după 2014, Preşedinţia ţării "să încapă pe mâinile USL".

Emil Boc a vorbit cu ocazia şedinţei Consiliului de Coordonare Local al PDL Cluj-Napoca, desfăşurată la Casa de Cultură a Studenţilor. Edilul a transmis că pentru USL nu există azi un element mai important decât "banul şi puterea politică".

"USL-ul de astăzi este de zece ori mai nociv, mai toxic şi mai periculos decât PSD-ul din 2004, din vremea lui Năstase, sub toate aspectele. Ar fi un risc uriaş pentru România ca, Doamne fereşte, după 2014, Preşedinţia ţării să încapă pe mâinile USL. Pentru USL nu există azi un element mai important decât banul şi puterea politică. Puţin îi interesează de soarta de zi cu zi a românilor, puţin îi interesează ce se întâmplă cu ţara, cu şomajul sau locurile de muncă. Uitaţi-vă la câtă aroganţă şi dispreţ au în comunicare, în limbajul unor lideri politici din USL, care se deteriorizează", a declarat fostul premier, citat de Mediafax.

El este de părere că USL, şi PSD - în special, au în fiecare zi în ele "nucleul şi sâmburele dictaturii, totalitarismului şi compromiterii regimului democratic".

"Se cred de neînlocuit, deşi sunt de peste un an la guvernare, au sentimentul că sunt veşnici, că pe ei nimeni nu îi poate da la o parte. Aşa se comportă în momentul de faţă", a mai spus Emil Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel