Boc, declarația zilei după ce l-a îmbrățișat Halep: Tremur de emoție!
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Fostul premier Emil Boc a oferit declarația zilei după victoria României cu Elveția.

După victoria cu Patty Schnyder, Simona Halep a făcut un gest care a surprins asistenta. Liderul WTA l-a îmbrăţişat pe Emil Boc, primul municipiului Cluj-Napoca, informează Digi Sport. După acest episod, edilul a făcut o declaraţie amuzantă, semn că o respectă enorm pe sportiva noastră.

"Cămaşa de pe mine nu o mai spăl şi nu o mai schimb niciodată. Tremur de emoţie şi de bucurie şi sigur niciun primar din lume nu va mai avea această onoare", a declarat Emil Boc pentru News.ro.

România va participa în Grupa Mondială, la a 57-a ediţie a Fed Cup. Fetele noastre au eliminat Elveţia şi sunt între cele mai bune 8 echipe din lume.

Halep a adus al treilea punct al României cu jucătoarele din "Ţara Cantoanelor", iar fetele noastre visează deja la câştigarea competiţiei. Pentru a ajunge în finală, Simona&Co au de trecut de două partide extrem de dificile.

În sferturile competiţiei, România va întâlni una dintre următoarele echipe: Germania, Cehia, Franţa, SUA (semifinaliste în această ediţie), Australia, Belgia (câştigătoare ale barajaului), Slovacia/Belarus (ultima formaţie se va stabili după terminarea acestei partide de baraj).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel