Urmărește emisiunea live
Boc, șapte minuni pentru imagine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dintre politicienii de top, unul a făcut de-a lungul timpului cele mai multe gesturi pentru a câștiga capital de imagine. Ultima încercare: și-a turnat apă în cap. Anterior a dat cep unui butoi cu bere, s-a bătut cu perne, a condus un tramvai, a căzut la TV, a dat cu coasa sau a stat urcat pe un par ca sapteă câștige un concurs de tabere, în tinerețe.

Și-a turnat o găleată cu apă în cap

Luna trecută Emil Boc și-a turnat o găleată de apă rece în cap  pentru campania "Ice Bucket Challenge" și a postat video-ul pe contul său de Youtube. Cu ani în urmă, însă, acesta a avut și alte încercări de a atrage atenția.

A dat cep unui butoi cu bere

Emil Boc, a dat cep anul trecut unui butoi cu bere, la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane, îmbrăcat într-un şorţ alb din pânză. Acesta a reuşit abia după mai multe încercări.

S-a bătut cu perne

Boc a participat tot anul trecut la o bătaie cu perne în centrul oraşului Cluj, manifestare care a făcut parte din proiectul "Cluj Never Sleeps". Acesta s-a bătut cu o pernă portocalie.

A condus un tramvai

Primarul municipiului Cluj-Napoca a condus, de asemenea, un tramvai polonez care costă 1,5 milioane de euro, după ce şi-a pus la gât o cravată, ca să arate "regulamentar".

A căzut la TV

Un moment spectaculos în apariţiile publice ale lui Emil Boc este o căzătură în direct, în cadrul unei emisiuni televizate, în anul 2003. Moderatorul emisiunii, Andrei Gheorghe, a privit neputincios cum invitatul său, Emil Boc, a alunecat pe marginea decorului şi a căzut de la o înălţime considerabilă.

A dat cu coasa

Emil Boc a făcut o demonstraţie de cosit într-o vizită de lucru la Feteşti, cu ocazia programului "Primul Siloz". A ținut să precizeze că ştie să cosească de la 14 ani şi că a fost învăţat de tatăl său.

A stat urcat pe un par

Pe vremea când era student, Emil Boc a participat la un concurs ce acorda un bilet gratuit de tabără la Costinești celui care rezista să stea cel mai mult în varful unui stâlp amplasat pe plajă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel