Boat Fishing Challenge. Topul celor mai buni pescari de Dunăre se decide la Giurgiu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Au început înscrierile la competiția Boat Fishing Challenge organizată de Hartapescar.ro, harta Google a pescarilor din România.

Aflată la a III-a ediție, întrecerea în pești mari de Dunare va avea loc pe 12 septembrie, într-o zonă sălbatică adiacentă insulei Mocanu , în apropiere de Giurgiu.

Boat Fishing Challenge – provocare la pescuit extrem in apele Dunarii

Pescuitul în apele sălbatice ale Dunării este provocarea extremă a celor care practică acest hobby în România. Cea mai importantă competiție de pescuit pe Dunăre este organizată la Giurgiu de echipa care a dezvoltat și site-ul Hartapescar.ro. Anul acesta sunt așteptate să se înscrie în concurs 15 echipaje de pescari cu ambarcațiunile proprii, dornice să-și demonstreze abilitatile de pescuit în ape sălbatice.

La finalul competiției se vor desemna cei mai buni pescari de Dunăre, iar câștigătorii vor primi premii și trofee pentru cea mai mare cantitate de pește și pentru cea mai mare captură.

Valoarea premiilor atinge 2500 EUR, iar acestea sunt oferite cu sprijinul partenerilor care s-au alăturat ineditei competiții: Clubul Nautic San Giorgio, RedBull, Aventuria.ro, Hotel Wels, Casa Cintre Salcii, Barci in bagaje, Colours Expert Print, TuristRomania.ro, Marina Tulcea, Helpic, si Baboieru.com.

Înscrierile la Boat Fishing Challenge se fac până pe data de 31 august 2015, concursul fiind unul deschis tuturor pescarilor ce dețin ambarcațiuni cu motor. Detaliile evenimentului și formularul de înscriere se găsesc pe site-ul organizatorilor, www.hartapescar.ro.

Prin organizarea competiției Boat Fishing Challenge, Hartapescar.ro își propune să promoveze atât pescuitul pe Dunăre din barca, cât și stilul "Catch & Relese" în apele sălbatice din țara noastră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel