Blugii care au ca design pete de urină s-au vândut ca pâinea caldă. Prețul? 800 de dolari perechea / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Blugii rupți nu mai sunt la modă!

Acum se poartă blugii care par că au urină pe ei! Da, ați auzit bine, pare că ați urinat și ați ieșit așa uzi la plimbare. Jordanluca a creat blugii care par că au urină pe ei ca design. Cât este prețul? 800 de dolari bucata. Și da, se vând ca pâinea caldă! 

Compania a afișat afișul „vândut" pe blugii care simulează o pată de urină în zona inghinală. Cu toate că fac parte din colecția de toamnă-iarnă din 2023, această modă nu a trecut neobservată pe rețelele sociale, care, în afara imprimeului impresionant, a surprins și prin prețul ridicat.

În ciuda faptului că unii iubitori ai blugilor s-au arătat uimiți de creativitatea firmei Jordanluca, alții nu au putut decât să remarce absurditatea acestor pantaloni. Și nu doar din cauza imprimeului care simulează pata de urină, ci și pentru că, în ciuda prețului lor ridicat, au fost epuizați.

Pantalonii controversați ai Jordanluca nu sunt ceva nou, de fapt, au fost prezentați în colecția trecută de toamnă-iarnă 2023 la Săptămâna Modei din Milano. La momentul respectiv, nu au atras atâta atenție precum au făcut-o acum prin platforme precum X. Utilizatorii nu își puteau crede ochilor când au văzut cum acești pantaloni au reușit să fie epuizați.

S-au vândut și cu 500 de dolari... la ofertă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel