Blue Air anunță noua rută București – Tel Aviv. Cum poți face rezervare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, își dezvoltă operațiunile prin deschiderea rutei #84, București - Tel Aviv, începând cu 12 ianuarie 2017.

Zborurile se vor opera cu trei frecvențe săptămânale în zilele de luni, joi și duminică, se precizează într-un comunicat de presă al companiei.

„Odata cu lansarea zborurilor catre Tel Aviv, Blue Air intra pe o piata noua, dar in acelasi timp cunoscuta. Noua ruta va aduce mai aproape Bucurestiul de cele mai sfinte locuri ale crestinatatii, dar si de un oras modern, vesnic in miscare, care cu siguranta se va bucura de succes in randul romanilor. Orarul a fost special studiat pentru a raspunde atat nevoilor oamenilor de afaceri, turistilor de week-end, cat si pentru pelerinaj, iar preturile sunt foarte atractive, asa cum v-am obisnuit deja.", a declarat Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

Pasagerii Blue Air vor putea călători în condiții optime pe noua ruta București – Tel Aviv, beneficiind de siguranță, confort sporit și tarife începând de la 34.95 euro (preț pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate).

Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agențiile partenere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel