Data publicării:

Bloggerul anti-proteste face portretul robot al protestatarului

Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Ovidiu Eftimie a făcut portretul omului prezent la orice eveniment care se desfășoară în stradă și care se manifestă energic împotriva unei acțiuni pe care o consideră drept nejustă. 

Bloggerul la eftimie.net scrie că "oamenii cărora le pute democrația la nas” sunt ușor de recunoscut prin câteva caracteristici care îi fac să iasă în evidență. Aceștia au două poze importante pe Facebook – una cu celebrul actor de la Hollywood, Woody Harrelson, care ține în mână un carton cu ”Roșia Montană”, iar cealaltă imagine cu Iustin Pârvu, duhovnic și stareț al Mănăstirii Petru Vodă din județul Neamț.

"Omul căruia îi pute democrația la nas are în poza de profil pe Facebook pe Woody Harrelson, care ţine în mână o hârtie cu salvaţi Roşia Montană. Cealaltă poză, aia mare, e cu Arhimandritul Iustin Pârvu, al doilea om după Iisus la sfinţenie, la egalitate cu Moise şi Isaia. Îl respectă pe Mihai de Hohenzollern căruia îi spune rege şi se ariceşte când cineva spune “fostul rege”. Vrea Unirea cu Basarabia. Vrea dreptate la Bârlad. Crede că Daniel Barbu şi-a spart singur luneta.

Dar, înainte de toate, ar vrea să nu mai scriu ce-mi trece prin cap. Să nu fac mişto de urechile Regelui Mihai, beţivii din Vaslui, Iustin Pârvu cel speriat de carduri cu microcip, Iisus însuşi, fraţii mei basarabeni şi altele. Că cu unele lucruri nu se glumeşte. El vrea să stabilească ce şi despre ce se râde. Să fie o regulă. Prea multă libertate.

Mie nu mi-e teamă că aceşti oameni vor readuce o dictatură în România, că mi-am făcut deja un plan. Cu prima ocazie voi trece de partea noului Ceauşescu, direct în serviciile de securitate. Vreau să am eu plăcerea de-ai tortura pe ăştia când spun bancuri, fac glume aiurea. Vreau să le deportez familiile şi să le confisc proprietăţile. Vreau să fiu un al doilea Vişinescu, să-l bat pe câte un prost de-ăsta cu sfoara peste coaie şi să-i şoptesc la ureche “Dobitocule, nu ştiai că cu secretarul general al partidului nu se glumeşte?", scrie Ovidiu Eftimie pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel