Data publicării:

Blocul Național Sindical anunță o acţiune de pichetare a Ministerului Sănătății și a Guvernului

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Blocul Național Sindical a transmis că marți, 14 noiembrie, va avea loc  o acţiune de pichetare a Ministerului Sănătății și a Guvernului. 

"Blocul Național Sindical informează că marți, 14 noiembrie 2023, va avea loc o acțiune de pichetare a Ministerului Sănătății și a Guvernului organizată de Federația Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate, afiliată la BNS.

Angajații din Casele de Asigurări de Sănătate din toată țara continuă protestele și o parte dintre aceștia vin mâine la București pentru a-și exprima nemulțumirile. 

Pichetare

De la 10:30 la 11:30 -  Ministerul Sănătății

De la 12:00 la 13:30 - Guvernul României", a transmis Blocul Național Sindical. 

VEZI ȘI: Situație disperată la CNAS, spitalele rămân fără bani. Dumitru Costin (BNS): Încă 500 de angajați au plecat! ”Am comunicat Guvernului, toată lumea știe” 

Angajaţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) vor sista din 12 noiembrie plăţile către spitale şi furnizorii de servicii, au informat, joi, reprezentanţii BNS.

Astăzi este a  șaptea de protest pentru membrii Federației Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate, afiliată la Blocul Național Sindical.  

"Începând cu data de 12 noiembrie 2023, angajaţii CNAS, membri ai Federaţiei Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate, afiliată Blocului Naţional Sindical, aflaţi în protest generalizat la nivel naţional pe perioadă nedeterminată, vor sista plăţile către spitale şi furnizorii de servicii", se arată într-o informare a BNS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel