Data actualizării:
Data publicării:

Blocajul urbanistic din București. Elena Cristian: Domnul Nicușor Dan este când ONG, când primar

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Analistul DC Business Elena Cristian a intervenit telefonic la România TV unde a vorbit despre blocajul urbanistic din București. 

Elena Cristian a vorbit despre ce înseamnă blocajul urbanistic din București. Acest blocaj îi afectează pe investitori care nu vor mai oferi locuri de muncă, nu vor mai plăti taxe și impozite la buget. Analistul DC Business susține că nu există o situație asemănătoare nicăieri în lume. 

„Pe mine mă interesează mai puțin miza politică, mă interesează pierderile în cifre, iar pierderile în cifre sunt uriașe. Este clar că ceea ce se întâmplă, nu doar în București, mai sunt și alte orașe mari în care sunt astfel de probleme, dar în special în București, ceea ce se întâmplă nu este ok din niciun punct de vedere, nici pentru bugetul statului, nici pentru bugetul local, nici pentru cei care vor să-și cumpere o locuință pentru că prețul locuințelor a crescut foarte mult.

Atâta timp cât nu mai dai în folosință, anual, un număr de locuințe noi este clar că cele vechi se scumpesc mai mult decât s-ar scumpi în mod normal.", a spus Elena Cristian. 

2. Sursă foto... (cityscape-wuxi_59290900.jpg)

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @evening_tao

„Domnul Nicușor Dan este când ONG, când primar"

„Ceea ce se întâmplă acum nu este în regulă. Nu se întâmplă nicăieri în lume așa ceva. Nu se întâmplă ca o persoană, ajunsă într-o funcție aleasă să poată să decidă să blocheze investiții majore, să blocheze companii importante, să blocheze dezvoltarea unor cartiere, să blocheze dezvoltarea unor ansambluri rezidențiale.

Domnul Nicușor Dan este când ONG, când primar. Astăzi este ONG, mâine este primar. Uneori se dă singur în judecată. Uneori ONG-ul pe care îl reprezintă dă în judecată Primăria Generală și câștigă domnul Nicușor Dan că se pare că din poziția de ONG-ist este mai bine.", a spus Elena Cristian la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel