Blestemul Vilei Versace. Doi bărbați s-au sinucis în casa lui Gianni Versace la 24 de ani de la moartea sa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Gianni's at The Villa
Facebook - Gianni's at The Villa
În vila ce a aparținut designerului Gianni Versace au fost găsite cadavrele a doi bărbați. 

Miercuri, 14 iulie, la aproape 24 de ani de la moartea celebrului creator de modă Gianni Versace, două cadavre au fost descoperite, locația fiind actual cunoscută drept Hotel The Villa Casa Casuarina. Menajerele au descoperit trupurile fără viață a doi bărbați, iar administrația unității de cazare a chemat poliția, scrie E! Entertainment

Poliția din Miami Beach a găsit trupurile celor doi în apartamentul exclusivist cunoscut drept Villa Suite. Din primele investigații ale criminaliștilor, se pare că este vorba despre un caz de dublu suicid. Ambii bărbați aveau răni lăsate de gloanțele care au fost trase de la mică distanță, iar paramedicii au determinat că cei doi nu răspund la manevrele de resuscitare, fiind declarați decedați. 

Cauza oficială a morții va fi determinată de specialiștii morgii Miami - Dade în perioada următoare. 

24 de ani de la moartea lui Gianni Versace

Cazul s-a întâmplat cu doar o zi înainte de comemorarea a 24 de ani de la decesul lui Gianni Versace, care a fost asasinat în vila din Miami Beach. Versace se întorcea de la o plimbare pe care o făcuse în dimineața zilei de iulie din anul 1997, când Andrew Cunanan l-a împușcat în spatele capului pe designer. Opt zile mai târziu, Andrew s-a sinucis pe o barcă andocată în North Miami Beach

Cazul designerului italian a fost exploatat de cinematografia hoolywoodiană. 

Casa a fost construită în 1930 și a fost achiziționată de Gianni în 1992. Versace a investit 32 de milioane de dolari la acea vreme pentru renovări migăloase, care au transformat clădirea în Villa Versace. Atunci a mai fost adăugat un corp de clădire, o piscină și o grădină, iar cele 24 de apartamente au devenit 10 încăperi masive, spațioase și luxoase. 

American Crime Story

Moartea designerului Gianni Versace a fost ecranizată într-un sezon din serialul American Crime Story. Gianni Versace, celebrul designer italian şi fondatorul casei de modă Versace, a fost asasinat în 1997. 

Gianni Versace a revoluţionat moda anilor '80, iar, după moartea sa, casa de modă a fost preluată de sora sa, Donatella Versace. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel