Blestemul lui Huidu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

Toată presa s-a concentrat pe un singur subiect: accidentul provocat de Huidu. Interesant este de urmărit cum abordează fiecare subiectul.

În Libertatea o vedem mare pe prima pagină pe Oana Zăvoranu care îi urează numai de bine lui Huidu, adică "este vremea să dispară acest individ care nu foloseşte la nimic bun, doar mai atacă, înjură, bălăcăreşte şi omoară la propriu oameni nevinovaţi. Mi-e silă, dreptate divină, aşa se cheamă coşmarul pe care trebuie să-l îndure ăsta".

România Liberă abordează subiectul din perspectivă juridică. Analiza se finalizează cu ani grei de puşcărie pentru Huidu, dar la mijloc sunt incriminaţi şi medicii care nu i-au dat acestuia o decizie dacă are voie să conducă sau nu.

Adevărul profită de subiect şi îl aduce în prim plan pe Mircea Badea, un adversar cunoscut al lui Huidu. Concluzia este că Huidu este o victimă a sistemului: condiţiile foarte proaste în care se circulă au determinat şi accidentul cârcotaşului.

Jurnalul Naţional tratează problema din punct de vedere al vedetismului. Dacă Huidu nu ar fi o fost vedetă, acest accident ar fi fost trecut în revistă ca o simplă ştire venită pe reţeaua infotrafic.

În concluzie toate ziarele abordează subiectul pentru că face audienţă. Blestemul lui Huidu este că este este vedetă şi a ajuns la acest statut criticând presa. Câţi nu aşteaptă acum la colţ să îi dea lovitura de graţie. În următoarele zile vom afla detalii din ce în ce mai şocante despre accidentul în care au murit 3 oameni şi toată opinia publică va fi convinsă de cât de vinovat este Huidu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel