Blaga către UNPR şi UDMR: Treziţi-vă!
Data publicării:
Autor: Delcea Arina
WhatsApp
vasile blaga 1
vasile blaga 1

Vasile Blaga le-a transmis formaţiunilor UDMR şi UNPR, să fie alături de PDL, care încearcă să apere instituţia preşedinţiei. Printr-un discurs la sediul Partidului Democrat Liberal, în care li se cerea colegilor parlamentari să se trezească şi să fie alături de preşedintele Traian Băsescu

Blaga susţine că Partidul Democrat Liberal este alături de toţi românii care vor să-şi decidă singuri soarta şi care vor "să se împotriveacă abuzului grosolan de a suspenda preşedinţia". Vasile Blaga a ţinut să le reamintească celor de la UDMR şi UNPR că au guvernat împreună cu PDL şi cu preşedintele Băsescu o perioadă. Această împrospătare a memoriei celor două formaţiuni a fost menită a le atrgae atenţia asupra faptului că ei înşişi ştiu că în acea perioadă, Preşedintele Băsescu nu a încercat să pună în pericol nici legea fundamentală, nici democraţia.

Fostul preşedinte al Senatului îi îndeamnă pe posibilii susţinători a iniţiativei de a apăra preşedintele, să dea dovadă de conştiinţă. El le propune UDMR-ului, UNPR-ului şi minorităţilor naţionale să le demonstreze împreună celor de la USL că nu au reuşit să suprime "instituţia supremă din această ţară, alegătorii".

Partidul Democrat Liberal a convocat pentru luni Colegiul Director Extraordinar, pentru a se decide ce măsuri se impun în situaţia în care se află acum opoziţia, a explicat fostul preşedinte al Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel