Blaga: Un scor de 25% ar fi foarte bun pentru ARD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri seara la Realitatea Tv, că un scor mai mic de 20% obținut de ARD la legislative ar fi unul rău, dar că, o cifră de 25%, s-ar dovedi una foarte bună pentru alianța pe care o conduce împreună cu Mihai Răzvan Ungureanu.

"Eu nu pun la îndoială nicio analiză sociologică. Lucrăm cu aceeaşi casă de sondare de 17 ani, lucrurile arată cu totul altfel. Eu nu cred decât în cele care sunt obişnuit să văd că niciodată nu au dat rateuri. Aceeaşi casă de sondare a arătat aceeași prezență la vot de peste 50%. Scaunul meu nu contează. Contează PDL, ARD. Un scor sub 20% ar fi un scor rău. Un scor de 25+30% ar fi unul foarte bun. Scorul nostru maxim a fost 34,5%," spune democrat-liberalul.

La câteva minute după declarația lui Vasile Blaga, a fost făcut public un sondaj realizat de Avangarde, conform căruia, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, USL ar obține 62% din voturi, în timp ce ARD ar fi pe poziția secundă, la o distanță foarte mare, cu 15 procente.

Vasile Blaga i-a criticat din nou pe pe principalii săi adversari, membrii USL, declarând, printre altele, că e inacceptabil ca ministrul Culturii, Puiu Hașotti, să nu fie demis după ce a susținut un primar acuzat de corupție. "Cum este posibil domnule Ponta şi Antonescu să vii în Senat şi votezi împotriva unei hotărâri definitive. Cum este posibil ca domnul Ponta să nu-l dea afară pe domnul Hașotti. Aţi mai văzut vreodată ca un ministru să ceară eliberarea unui primar, acuzat de corupţie?," conchide retoric co-președintele ARD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel