Blaga le-a dat un ultimatum lui Preda, Paleologu și Baconschi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
blaga excluderi dece
blaga excluderi dece

Președintele PDL, Vasile Blaga, nu rămâne impasibil la atacurile din interiorul partidului venite din partea lui Teodor Baconschi, Theodor Paleologu și Cristian Preda, aceștia fiind pasibili de excludere printr-o decizie ce se va lua săptămâna viitoare.

Vasile Blaga a fost întrebat după ședința Colegiului Director al partidului dacă s-a discutat despre reacțiile nemulțumiților din PDL. "Noi am spus de fiecare dată: toate la timpul lor. Timpul se apropie, pentru că, dacă nu se simt aşa bine în partid şi, sigur, unii îşi doresc, probabil, din nou demnităţi naţionale şi internaţionale şi îi presează timpul, să ia decizia pe care şi-o doresc cât mai repede cu putinţă în folosul lor şi al partidului", a spus Blaga, citat de Adevărul.

Întrebat dacă asta echivalează cu un ultimatum, președintele PDL a răspuns: "Nu o spun pentru prima dată, o spun de o lună şi jumătate. Am spus că toate la timpul lor. Concret, unele măsuri le vom lua la Biroul Permanent de săptămâna viitoare".

"Concret, o să vedeţi exact lunea viitoare ce voi propune. Nu aş vrea să corelaţi acţiunile noastre cu ale altui partid care îşi ia anumite măsuri. Ce face partidul nostru, veţi vedea săptămâna viitoare", a adăugat el.

Blaga a spus că nu îi va invita pe cei trei la ședința Biroului Politic Național de lunea viitoare, iar dacă își vor căuta "un alt drum în viață", asta nu va afecta cu nimic "mersul PDL".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel