Blaga îl așteaptă pe Băsescu în PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
blaga vasile dece
blaga vasile dece

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că Traian Băsescu este binevenit în partid după 2014, precizând că nu se simte amenințat de o eventuală revenire a șefului statului în formațiunea din Modrogan.

”Am văzut declaraţiile domnului preşedinte, e binevenit în partid, mai departe ce doreşte domnia sa", a declarat Blaga, întrebat ce rol ar putea avea Traian Băsescu la întoarcerea în PDL.

Întrebat dacă se simte în vreun fel amenințat de o posibilă revenire a lui Băsescu în PDL, Blaga a răspuns."Cu ce să mă simt ameninţat? Nu sunt în conflict cu nimeni. Nu îl văd pe preşedinte ca pe un duşman".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri, la Viena, că s-a răzgândit în privința pensionării sale, hotărând că e cazul să rămână pe scena politică și după terminarea celui de-al doilea mandat de președinte, din 2014.

"Dar recunosc, la un moment dat am spus după ce îmi termin mandatul, nu mă mai interesează, vreau să fiu un om liber, nu vreau să mai aud de politică, de nimic. Ei, cred că a fost cam precum cea cu «demisionez în cinci minute». Am avut vreo trei zile în care am stat degeaba şi nu îmi găseam locul şi mă întrebam într-adevăr ce aş face dacă nu aş mai avea nimic de făcut. Deci, cred că o să rămân activ în viaţa politică, în viaţa publică, nu mi-e clar cum, pentru că am mai multe variante, dar sigur o să rămân. (...) Oricum, am ajuns la concluzia că nu pot fi pensionar", a spus Traian Băsescu în timpul vizitei din Austria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel