Urmărește emisiunea live
Blaga iese la atac: Câinii nu pleacă de la măcelărie
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Președintele PDL, Vasile Blaga, a atacat dur PNL și a precizat că nu-l va susține pe Crin Antonescu la prezidențiale, pentru că și democrat-liberalii au prezidențiabil. 

"În primul rând, eu nu cred că se va rupe USL-ul, încă nu cred. Folosesc o expresie a unui coleg liberal din Senat pe care-l știu de mult timp, Hașotti: Nu pleacă câinii de la măcelărie!", a declarat Vasile Blaga înainte de ședința BPN al PDL, scrie Agerpres.

Președintele PDL a adăugat: "Românul sărăcește pe zi ce trece. Dar, revenind strict la întrebarea dumneavoastră, Crin Antonescu de azi față de acum două-trei săptămâni, când era alături de Ponta și votau modificarea Codului penal în 'marțea neagră'? Cu ce e altfel PNL-ul de astăzi decât cel din vara anului 2012? Este cel care a susținut numai măsuri de stânga într-o guvernare de 21 de luni. De aceea noi așteptăm să semneze moțiunea pe care noi am inițiat-o și colaborări doar punctuale. Cum sunt colaborări punctuale cu forțele politice din Parlament. Nu văd o altă colaborare".

Vasile Blaga a adăugat că  PDL nu-l va sprijini pe Crin Antonescu la alegerile prezidențiale din acest an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel