Blaga despre Macovei: Partidul nu poate fi condus prin corespondenţă
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
vasile blaga
vasile blaga

Președintele  PDL, Vasile Blaga, a afirmat, joi, că are cunoștință de o moțiune la Convenţia partidului care va veni din partea aşa-zisului grup al "reformiştilor", dar că nu ştie dacă Monica Macovei va conduce această moţiune, având în vedere că partidul nu poate fi condus prin corespondenţă, din calitatea de eurodeputat.

Întrebat dacă a avut o discuţie cu Monica Macovei în legătură cu intenţia acesteia de a candida la funcţia de preşedinte al PDL, Vasile Blaga a răspuns: "Nu, dar asta fiecare hotărăşte singur, dacă depune sau nu o moţiune. Ştiu, cred că va veni o moţiune şi din zona respectivă, a spus-o încă de marţi. Competiţia este foarte binevenită", scrie Mediafax.

 Blaga a adăugat că nu ştie, însă, cine va conduce moţiunea respectivă, deoarece partidul nu poate fi condus de pe poziţia de europarlamentar.

 "Cine va conduce moţiunea respectivă? Nu şiu, pentru că nu cred că poţi fi şi preşedinte de partid de pe poziţia de europarlamentar. Dacă câştigi până la urmă o astfel de cursă, de bătălie internă, trebuie până la urmă să stai în Bucureşti, pentru că partidul nu poate fi condus prin corespondenţă", a arătat Blaga.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel