Data publicării:

Blaga: Am avut divergențe cu Băsescu privind menținerea alianței "DA"

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marți, la  B1 TV, că a avut divergențe cu președintele Traian Băsescu pe tema menținerii alianței "Dreptate și Adevăr", cu PNL, fiind printre puținii care au vrut o guvernare cu PNL, ci nu cu PSD.

"Sunt spuse neadevăruri, n-am spus minciuni. Președintele a fost dezinformat sau cineva i-a spus lucruri neadevărate. Am avut poziții divergente față de menținerea sau nu a alianței DA. Eu doream să rămână, am fost printre puținii care doreau un guvern cu PNL, nu cu PSD", a spus Blaga.

 Acesta a adăugat că nu a avut niciodată certuri pe tema Elenei Udrea, contracandidatul său la șefia PDL, arătând că intrarea lui Udrea în primul BPN a avut loc chiar la propunerea sa.

 "N-am avut niciodată discuții pe tema Elenei Udrea, ea a intrat în primul BPN la propunerea mea", a explicat Vasile Blaga.

Traian Băsescu a declarat săptămâna trecută că:  „PDL de acum, așa cum e el, nu mai seamănă cu PDL care era când eu am plecat și o bună parte când a fost condus de Boc. Seamănă tot mai mult cu FSN, pentru mine PDL nu mai este un instrument politic. Până termin eu mandatul nu mă mai poate ajuta în atingerea obiectvelor. Eu le spun, dezinteresat, ca unul ce a plecat dintre ei, dar care azi se uită la ei și nu îi vine să creadă ce vede. Nu am nimic de așteptat de la PDL, ci am doar un regret teribil raportat la ce au fost și ce au ajuns”, a mai spus președintele României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel