Blaga a convocat liderii PDL la sediul central. Vezi mesajul lui Băsescu
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
blaga
blaga

Cu aproximativ o lună înainte de Convenția Națională a PDL, lupta pentru supremația partidului a început  să-și arate colții. Președintele PDL, Vasile Blaga, a convocat liderii organizațiilor PDL într-o încercare de a obține susținerea acestora pentru șefia partidului. Întâlnirea este programată, cel mai probabil, pentru ora 18.

Liderii de organizaţii din PDL au fost convocaţi, duminică seară, de preşedintele partidului, Vasile Blaga, la sediul central.  Blaga încearcă astfel să le obţină susţinerea pentru moţiunea sa de la Convenţia Naţională a partidului, de pe 23 martie, la care se va lupta cu Elena Udrea.

 Iniţial, întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc la un restaurant din Capitală, însă planurile lui Blaga au fost dejucate de apariţia informaţiei în presă.

 La sediul central al PDL au sosit deja câțiva lideri precum Sulfina Barbu, vicepreședintele Raluca Turcan și chiar Vasile Blaga, dar și mai mulți membri ai BPN.

O primă victorie Vasile Blaga a obținut-o din partea organizației Dolj, unde liderii acesteia au declarat că vor merge la alegeri cu actualul președinte al PDL.

Referitor la acest subiect, președintele Traian Băsescu, a declarat, duminică seara, într-un supermarket că la conducerea PDL va susține o soluție care să dea o perspectivă partidului, nu să îngropape partidul. Care va fi aceea va decide participanții la Convenția Națională,dând de înțeles că această soluție este Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel