Urmărește emisiunea live
Black Friday 2020. CATALOG FLANCO, reduceri 23 octombrie - 30 noiembrie
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Flanco organziează cea de-a 10-a ediție a campaniei Black Friday, în perioada 23 octombrie – 30 noiembrie, cu reduceri la peste 1 milion de produse, în 157 de magazine din 117 orașe din România, precum și online.

BLACK FRIDAY 2020. Pentru ediția Black Friday din acest an, Flanco va avea oferte în special la produsele care au înregistrat cele mai mari vânzări și și-au demonstrat utilitatea în ultimele luni: aspiratoare robot, televizoare, smartphone, automate de cafea, purificatoare de aer și uscătoare de rufe.

BLACK FRIDAY 2020. Flanco a lansat și serviciul pick-up in store, care permite clienților să comande de pe site-ul flanco.ro și să selecteze orice magazin din rețeaua Flanco, în care doresc să fie livrat produsul. În magazin, clienții pot vedea și verifica produsele în magazin, înainte de a le ridica, astfel încât să se asigure că produsele comandate sunt ceea ce le trebuie.

BLACK FRIDAY 2020. „Livrarea comenzilor va fi eficientizată datorită serviciilor pe care le-am implementat în ultimele luni, și anume: livrarea la EasyBox, livrarea programată și ridicarea din magazin. Astfel, clienții vor avea, pe lângă cele două metode clasice, cumpărarea din magazin sau de pe site-ul flanco.ro, posibilitatea de a ridica comanda din lockerele EasyBox sau din cel mai apropiat magazin. În plus, cu serviciul de ridicare a comenzii dintr-un magazin selectat de clienți, aceștia vor putea ridica produsul din magazinul pe care îl aleg, și mai mult decât atât, vor putea verifica produsele astfel încât orice temere legată de integritatea articolelor vândute online să fie înlăturată”, a spus, potrivit Mediafax, Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel