Black Friday 2019. Ce trebuie să știi
Data publicării:
Autor: Cătălin Șerban
WhatsApp
Când va începe mai exact Black Friday anul acesta și care vor fi cele mai interesante oferte?Ce ar trebui să te preocupe în afară de reducerile afișate de comercianți?

Black Friday - două cuvinte sinonime cu extravaganța vânzărilor, iar extravaganța anului 2019 se apropie din ce în ce mai aproape.

29 noiembrie este data de anul acesta pentru Vinerea Neagră, o dată-cheie pentru vânătorii de chilipiruri, iar anul acesta vine foarte convenabil pentru această zi a reducerilor.

Indiferent dacă se caută mari reduceri la cele mai noi tehnologii sau doar cele mai bune oferte pentru a face toate cumpărăturile de Crăciun, ofertele de Black Friday de anul acesta vor fi foarte generoase, printre cele mai mari de până acum.



Produse mai ieftine în afara Black Friday



Da, sărbătoarea anuală a cheltuielilor și a reducerilor este aproape de noi, dar înainte de a ne răni în fuga pentru ceva redus, spre exemplu pentru un aspirator cu preț de chilipir, ar trebui să știm că există anumite produse pentru care nu se merită lupta cu mulțimile de Black Friday.

De fapt, multe dintre produsele pe care căutați să le luați repede ca un cadou, sau, mai probabil pentru dumneavoastră, în Black Friday, pot fi achiziționate în diferite perioade de-a lungul anului pentru prețuri mai bune. Vorbim despre laptopuri și desktop-uri, televizoare, îmbrăcăminte și multe altele.

Cu siguranță se pot găsi oferte excelente pentru console de jocuri video, DVD-uri, jocuri, oferte de călătorie și multe altele, dar nu acestea ar trebuie să preocupe pe vânătorii de reduceri.

De fapt, acestea sunt ofertele de evitat, sau, cel puțin, pentru care ar trebui chibzuit mai mult de Black Friday.

Televizoare

Cu toții iubim scenele cu oameni care se prăbușesc prin ușile magazinului, căutând să pună mâna pe cel mai ieftin televizor cu ecran mare pe care îl pot găsi. Însă, cumpărarea unui televizor în timpul Black Friday nu e neapărat cea mai bună afacere. Acest lucru se datorează faptului că unele dintre televizoarele de vânzare sunt create special pentru evenimente de vânzări ca Black Friday și nu au neapărat aceleași caracteristici sau componente găsite la articolele vândute în afara Black-Friday.

Asta nu înseamnă că nu există câteva oferte impresionante la televizoare în timpul Black Friday, dar este bine să aruncați o privire atentă la specificațiile acestora dacă doriți să le cumpărați.Nu este obligatoriu să vă lăsați cuceriți de cuvinte care sunt pe buzele tuturor ca 4K. 4K este excelent doar dacă cumpărați un televizor de 55 de centimetri sau mai mare.

În schimb, vă puteți uita dacă televizorul oferă capacități HDR, ce fel de iluminare de fundal are și câte porturi HDMI are incorporate. HDR și iluminarea de fundal au impact asupra calității și a imaginii generale, în timp ce porturile HDMI determină câte accesorii puteți conecta.

Jucării

Vinerea Neagră poate fi momentul perfect pentru a cumpăra acele figurine, animăluțe de pluș și mașini de jucărie pe care copiii le vor. Dar, potrivit expertului financiar al NerdWallet, Kelsey Sheehy, este mai bine să mai aștepți un pic.
„Este mai bine să aștepți până în preajma Crăciunului, când retailerii încearcă să scoată [jucăriile] de pe rafturile lor”, a spus Sheehy. „Puteți obține 50% până la 70% reducere la păpuși, figurine și jocuri”.

Jucăriile must-have sunt însă o altă poveste. Dacă copilul tău cere ceva foarte popular(Tickle Me Elmo, Cabbage Patch Kids, Hatchimals), ce are potențial de a crea adevărate cozi și o adevărată piață neagră pentru acel lucru, atunci este sigur că ar trebui să o obții cât mai curând posibil.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel