BLACK FRIDAY 2018. Libris, reduceri de până la 90%
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
BLACK FRIDAY 2018. De BLACK FRIDAY 2018, Libris vine cu o investiție de 4 milioane de euro în noul depozit de carte.

BLACK FRIDAY 2018. Campania Black Friday 2018 este programată pentru 16 noiembrie. Va fi ziua în care Libris.ro estimează peste 17.000 de comenzi. Reducerile de până la 90% vor fi aplicate pentru o colecție de titluri aflate în lichidări de stoc, iar 60 – 70% din produsele aflate pe site vor avea reduceri mai mari decât în promoțiile obișnuite.

BLACK FRIDAY 2018. Libris a finalizat în octombrie noul depozit de carte, a cărui construcție a demarat în urmă cu 12 luni.

BLACK FRIDAY 2018. Investiția, inițial estimată la 3 milioane de euro, a ajuns la aproape 4 milioane de euro. Suprafața noului depozit este de 5.000 de metri pătrați, de trei ori mai mare față de fostul depozit și permite un stoc constant de peste 3 milioane de cărți, dar și produse din celelalte game prezente pe site: muzică, jocuri, jucării și alte articole care completează experiența lecturii.

BLACK FRIDAY 2018. "Noul depozit permite procesarea unui număr triplu de comenzi, până la 10-12.000 zilnic. Ne-am dorit ca lucrările și mutarea să fie încheiate înainte de Black Friday, tocmai pentru a păstra timpul scurt de livrare cu care ne-am obișnuit clienții și în această perioadă aglomerată. Depășirea costurilor estimate inițial s-a datorat atât standardelor de calitate ridicate ale imobilului și cerințelor de securitate, dar și investiției în softul de gestiune a depozitului, care va genera o creștere a eficienței de 20-30%. Compania a ales sistemul pentru managementul depozitului (WMS) de la Senior Software, pentru a-și automatiza operațiunile din noul spațiu de stocare, ceea ce va creste semnificativ capacitatea de livrare și acuratețea datelor", a declara Laura Țeposu, Director de Dezvoltare și Fondator Libris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel