BLACK FRIDAY 2018 China. Cele mai mari reduceri din lume
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
BLACK FRIDAY 2018. Dacă pentru americani, occidentali sau est-europeni, există Black Friday, China are propria sărbătoare destinată cumpărăturilor cu prețuri mici.

BLACK FRIDAY 2018. Spre deosebire de Black Friday, care poate fi mutat în orice zi din penultima lună a anului, cea din China se celebrează încă din 1990, de la înființare, pe 11 noiembrie.

BLACK FRIDAY 2018. Chinezii îi spun Guanggun Jie, care s-ar traduce Single's Day, pentru că la origine era destinată tuturor persoanelor singure.

BLACK FRIDAY 2018. Single's Day a fost fondată de niște tineri chinezi de la Universitatea din Nanjing, prin 1990, ca un contra răspuns la Valentine's Day din Occident.

Black Friday - o glumă, pe lângă Guanggun Jie

BLACK FRIDAY 2018. Alibaba, considerat Amazon al SUA sau eMAG de la noi, încasează în fiecare an peste zece miliarde de dolari numai din comenzile online făcute pe 11 noiembrie.

BLACK FRIDAY 2018. Anul trecut, de exemplu, site-ul Alibaba a încasat în doar 24 de ore nu mai puțin de 25,4 miliarde de dolari, un record până în acest moment. În cealaltă parte a lumii, în SUA, Black Friday a înregistrat "doar" cinci miliarde de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel