Black Friday 2018. Ceasuri, cosmetice și parfumuri, cele mai căutate pe Elefant
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
black friday 2018
black friday 2018
Black Friday 2018. Elefant a prins un loc important în cursa reducerilor.

Cele mai căutate produse de Black Friday pe elefant.ro au fost în acest an cosmeticele, ceasurile şi parfumurile, cele trei categorii înregistrând recorduri absolute de trafic, se arată într-un comunicat al retailerului online.

Cărţile au rămas şi ele în topul celor mai vândute produse, având o creştere spectaculoasă în vânzări în condiţiile în care au fost comandate cu aproximativ 50% mai multe decât în 2017.

"Decizia de a începe mai devreme decât anul trecut ne-a ajutat să avem în final peste 35% creştere la numărul de produse vândute şi peste 25% la veniturile totale generate", a declarat Adrian Dinu, director comercial la elefant.ro.

Peste 200.000 de cărți vândute

Pe elefant.ro în acest an au fost depăşite şi câteva recorduri: s-au vândut peste 200.000 de cărţi în doar câteva zile şi peste 100.000 de parfumuri şi produse cosmetice.

Profilul tradiţional al clientului elefant.ro a fost cel obişnuit. Astfel, 65% dintre venituri au fost generate de femei şi 35% de bărbaţi. Femeile au cumpărat în proporţie de 38% cosmetice, 26% parfumuri şi 25% ceasuri. Bărbaţii au cumpărat în proporţie de 42% cosmetice, 32% ceasuri şi 20% cărţi. Coşurile de cumpărături au inclus de cele mai multe ori produse din diferite categorii.

Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 1,5 milioane de clienţi o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 25 de puncte de livrare din Bucureşti şi din ţară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins şi în afara ţării deschizând o filială la Chişinău, în Republica Moldova şi un magazin online local elefant.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel