BLACK FRIDAY 2018. Ce caută românii să cumpere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
BLACK FRIDAY 2018. În Europa, interesul pentru Black Friday crește de la an la an, iar românii sunt tot mai cuprinși de febra marilor reduceri. Unele statistici recente arată că românii sunt peste polonezi, cehi, croați, bulgari, ucrainieni sau slovaci, atunci când vine vorba de Black Friday. 

BLACK FRIDAY 2018. Potrivit celor mai recente date ale Kantar Millward Brown România, citate de Google, 45% din români plănuiesc să cumpere ceva de Black Friday. Drept urmare, căutările pe Google, în căutarea unor oferte bune, ale românilor cresc de la an la an.

BLACK FRIDAY 2018. Cum este de așteptat, cele mai multe căutări ale termenului Black Friday vin din București (58,9%), din Cluj-Napoca (9,5%), Iași (8,9%) și Timișoara (7,7%). Dintre acestea, mai mult de jumătate (68%) vin de pe telefoane.

Ce caută românii să cumpere de Black Friday, conform Google

BLACK FRIDAY 2018. Înainte de ziua cea mare, la noi în țară se caută produse generice (ex: mașină de spălat, laptop etc.), apoi cu două zile înainte de Black Friday încep căutările specifice (mașina de spălat X de la brandul Y).

BLACK FRIDAY 2018. În România, se caută cel mai des telefoane, televizoare, iPhone, ceasuri și mobilă. Următoarele categorii la mare căutare sunt electrocasnicele și produsele electronice, urmate de cele de înfrumusețare și foto-video.

BLACK FRIDAY 2018. Nici produsele pentru bebeluși nu rămân mai prejos, căutările de produse din categoriile precum mobilă pentru copii sau jucării pentru bebeluși cresc extrem de mult în această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel