Bittman, după ce Seidler l-a luat peste picior din cauza morții lui Nelu Ploieșteanu: În politică e ca în lăutărie. Poţi fi bun sau foarte prost
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Dan Bittman
Sursă foto: Facebook Dan Bittman
Dan Bittman îi răspunde lui Cristian Seidler (USR), după mesajul pe care i l-a adresat acesta în contextul morţii lui Nelu Ploieşteanu.

"Dan Bittman, am înțeles că nu crezi nici în necesitatea purtării măștilor, nici în pandemie. Poți să ne dai te rog explicația ta avizată, părere de specialist în domeniul medical, de epidemiolog, referitor la decesul lui Nelu Ploieșteanu cu care înțeleg că erați colegi de meserie?

Condoleanțe familiei îndoliate!", a scris deputatul USR pe Facebook.

Dan Bittman i-a dat replica

"I-am transmis într-un răspuns pe Facebook că nu cred că l-a cunoscut vreodată pe maestrul Ploieşteanu şi se bagă în lucruri care nu îi fac nici cinste... Ştiţi cum e, exact ca în lăutărie, sunt lăutari mai buni şi lăutari mai proşti. Aşa şi în politică, sunt politicieni mai buni şi politicieni foarte proşti. Acum depinde unde vrea domnul Seidler să se poziţioneze. E un politician tânăr, nu am nimic de comentat, e modul lui de a se face cunoscut, ne tot sfătuieşte ce trebuie să facem. I-am atras atenţia, tot pe Facebook, că singura persoană care este îndreptăţită să spună ceva, deocamdată - probabil că mai sunt şi altele - este doamna doctor de la Oradea care a făcut un studiu pe mai mult de o mie de persoane, exact cum se face la alegeri, ştiţi, alegerile acelea pe care crede domnul Seidler că le-a câştigat şi acum are dreptul să ne calce pe cap pe toţi.

Asta e atitudinea politicienilor. Ei cred că o dată câştigate alegerile, ne pot călca în picioare", i-a răspus artistul lui Seidler, vineri seara, într-o intervenţie la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel