Biscuiți sfărâmicioși, care se topesc în gură: ai nevoie de puțină maioneză
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Biscuiți sfărâmicioși, care se topesc în gură, ai nevoie de puțină maioneză. Sursa foto: freepik.com
Biscuiți sfărâmicioși, care se topesc în gură, ai nevoie de puțină maioneză. Sursa foto: freepik.com
Prepară niște biscuiți delicioși și ușori, care se vor topi în gură.  

Pentru prepararea acestor biscuiți asigură-te că folosești maioneză bogată în grăsimi. Acești mici biscuiți pot avea orice formă sau dimensiune.

Ingrediente:

unt - 100 grame,

zahăr - 60 grame,

gălbenuș - 1 bucată,

maioneză - 2 linguri,

făină - 250 grame,

praf de copt - 1 linguriță,

zahăr vanilat,

sare.

Rețeta, pas cu pas

Freacă untul moale cu zahăr și sare. Se adaugă zahărul vanilat, gălbenușul, maioneza, făina cernută și praful de copt. În loc de zahăr vanilat, în aluat se poate adăuga coaja de lămâie.

Salată de carne cu legume, gustoasă și hrănitoare. Rețeta este simplă

Frământă un aluat moale, înfășoară-l în folie alimentară și lasă-l la frigider pentru 30 de minute. Întinde, apoi, aluatul răcit și tăie bucăți de aceeași dimensiune. Pune biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. 

Tartă cu ceapă, o combinație de aluat sfărâmicios și o umplutură delicioasă

Biscuiții se coc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, 15-20 de minute, până se rumenesc. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel