Biscuiți cu brânză: o rețetă ușoară pentru un aperitiv perfect
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Biscuiți cu brânză, o rețetă ușoară pentru un aperitiv perfect. Sursa foto: freepik.com
Biscuiți cu brânză, o rețetă ușoară pentru un aperitiv perfect. Sursa foto: freepik.com
Biscuiții cu brânză sunt perfecți pentru a fi serviți la micul dejun, pentru a începe ziua cu o doză de energie. De asemenea, pot fi serviți ca un aperitiv delicios.

Brânza, de preferință cheddar, trebuie combinată cu chili iute și cu sare de mare crocantă. Prin urmare, biscuiții vor avea succes.

Pentru a face biscuiții cu brânză ai nevoie de un minim de ingrediente. 

unt - 110 grame,

brânză tare (de preferință cheddar) - 230 grame,

făină - 170 grame,

chili măcinat - jumătate de linguriță (poate fi înlocuit cu boia de ardei),

sare de mare - după gust.

 

Rețeta pas cu pas

În vasul unui mixer electric, pune untul înmuiat, brânza rasă, toată făina, praful de chili și 1 linguriță de sare. Adaugă 1-2 linguri de apă și amestecă la viteză mică pentru a combina ingredientele. Dă  mixerul la viteză medie și mixează, timp de 30 de secunde, până când ingredientele se unesc.

Sandvișuri calde pentru un mic dejun sățios. Le poți prepara în câteva minute

Pune aluatul pe o masă de lucru, presărată cu făină și rulează-l. Învelește aluatul cu o pungă de plastic și dă-l în frigider pentru cel puțin 1 oră. După oră, preîncălzește cuptorul la 180 de grade și scoate aluatul din congelator.

Tapetează două tăvi de copt cu hârtie pergament. Taie aluatul în felii cu grosimea de 1-1,5 cm și așează-le pe tava de copt, la o distanță de 2 cm una față de alta.

Biscuiții se presară cu sare de mare grunjoasă și se coc timp de 15-17 minute sau până când se rumenesc. Biscuiții se lasă să se răcească apoi se servesc la temperatura camerei.

Trucul restaurantelor pentru dezghețarea pâinii: vei obține un produs cald și crocant în 5 minute

Acest aluat pentru biscuiți cu brânză poate fi păstrat la frigider câteva zile sau îl poți congela până la 4 luni. Atunci când sosesc oaspeți neașteptați, poți scoate aluatul din congelator și prepara rapid un aperitiv perfect. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel