Se deschide birou de înmatriculări și eliberări permise în Câmpulung, spune prefectul Perianu: Fac un anunț, acum că nu ne aude nimeni
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, a anunțat că se va deschide un birou de înmatriculări și eliberări permise în Câmpulung.

„Pentru ca un oraș să aibă șansa unei dezvoltări, trebuie să aibă cât mai multe servicii. Fac un anunț, acum că nu ne aude nimeni, sper ca marți să deschidem biroul de înmatriculări și eliberări permise la Câmpulung.

Voiam să îl deschid cu mult mai mult timp în urmă însă există niște proceduri legale care necesită timp. Este bine totuși că se deschide și acum. Să luăm 50 de km din roțile celor care vor să își înmatriculeze o mașină și să o poată face la Câmpulung, să nu mai fie nevoie să vină la Pitești.Cunoașteți de asemenea că pentru permise am deplasat echipa de examinatori de mult mai multe ori decât aveau programat, tocmai pentru a scurta această perioadă. 

Deci, cu posibilitățile pe care le avem încercăm în momentul de față să creștem gradul de confort al locuitorilor din Câmpulung”, a transmis Radu Perianu, prefect al județului Argeș, în cadrul conferinței ”Revitalizarea fostelor platforme industriale”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel