Billy Porter va fi noua zână din ''Cinderella''
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Extravagantul Billy Porter, starul din ''Pose'', care a întors toate privirile după ce şi-a făcut apariţia la gala recentă a premiilor Oscar purtând o vestimentaţie cel puţin ciudată - o combinaţie între frac şi rochie de seară - negociază pentru a primi rolul zânei din ''Cinderella'' (''Cenuşăreasa''), într-o nouă variantă musical a poveştii produsă de studiourile Sony, informează vineri Variety.

Acţiunea din "Pose" se desfăşoară în perioada anilor 1980 şi prezintă viaţa şi societatea din New York pe mai multe planuri, dezvoltarea universului luxos din metropola americană, viaţa socială a oraşului şi lumea fascinantă a "culturii balurilor" ("ball culture") din cadrul comunităţii LGBT. Cu această serie, Billy Porter a devenit primul actor homosexual de culoare premiat cu Emmy pentru rol principal într-un serial dramatic.

Iar dacă negocierile se vor încheia cu bine, Porter va interpreta rolul zânei care o ajută pe Cenuşăreasa să-l cunoască pe prinţ la bal. Studiourile Sony nu au comentat oficial această informaţie, adaugă Variety.

Noua variantă "Cinderella" va fi o versiune orientată spre musical a poveştii clasice a orfanei cu o mamă vitregă rea. Celebrul film animat lansat de Disney în 1950 a avut până acum două remake-uri: unul în 1997 cu Brandy şi Whitney Houston şi varianta lui Kenneth Branagh din 2015 cu Lily James. Ultimul a avut încasări de 543 de milioane de dolari.

De asemenea, Billy Porter va reveni la rolul lui Pray Tell din "Pose" pentru un al treilea sezon şi va apărea şi în comedia Paramount "Like a Boss", ce va fi lansată anul viitor. Din distribuţia acestei comedii mai fac parte Tiffany Haddish, Salma Hayek şi Rose Byrne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel