Bill Gates, previziune SUMBRĂ pentru industria turismului. Mesaj HOTĂRÂT
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Coronavirusul va modifica fundamental modul în care persoanele călătoresc în interes de serviciu sau fac afaceri, chiar și după ce pandemia se va fi terminat, a transmis cofondatorul Microsoft, Bill Gates.

Conform CNBC, al doilea cel mai bogat om al planetei a spus: „Previziunea mea este că peste 50% din industria turismului și peste 30% din zilele în birou vor dispărea”. Tot de acum încolo, Gates anticipează că va exista „prag foarte înalt” pentru a face deplasări în scop de serviciu acum că lucratul de acasă e mult mai realizabil. Totuși, unele companii vor fi mai extreme în încercarea de a reduce întâlnirile față-n față decât altele.

Bill Gates a mărturisit și că a avut un program „mai simplu” de la începutul pandemiei, mai ales că de acum nu mai călătorește pentru afaceri. Filantropul a ținut deja 5 întâlniri importante în format online cu șefii din industria farmaceutică ce ar fi avut loc în mod normal într-o singură încăpere. „Vom mai merge la birou într-un fel, vom mai călători în scop de serviciu, dar cu mult mai puțin”, a încheiat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel