Bill Clinton, de urgență la Terapie Intensivă
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 15 oct, 08:02
WhatsApp
Bill Clinton, tratament pentru o infecţie care nu are legătură cu Covid
Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, în vârstă de 75 de ani, a fost internat la Terapie Intensivă. Clinton se tratează pentru o infecţie identificată în sânge. Problema medicală nu are legătură cu Covid.

Spitalizarea a avut loc în California, la centrul medical Irvin. Clinton este în recuperare şi are o stare generală bună, asigură apropiaţii săi.

Al 42-lea preşedinte american a fost în funcţie din 1993 până în 2001, iar la 46 de ani a fost cel mai tânăr preşedinte ales vreodată. În 2010, a suferit o intervenţie de angioplastie.

„Fostul preşedinte Clinton a fost internat marţi seara la Centrul Medical UCI, pentru a primi tratament pentru o infecţie care nu are legătură cu Covid”, a scris pe Twitter purtătorul de cuvânt al lui Bill Clinton, Angel Urena, informează Mediafax.

Medicii  au spus că Clinton se află la terapie intensivă pentru confidențialitate și siguranță, nu pentru că există o nevoie medicală care să reclame terapia intensivă. 

G Ad:

„După două zile de tratament, numărul de celule albe din sânge este în scădere, dar răspunde bine la antibiotice”, au spus medicii. "Sperăm să-l lăsăm să plece acasă în curând."

Medicii fostului președinte au spus că infecțiile urologice sunt foarte frecvente la persoanele în vârstă și sunt ușor de tratat, deși se pot răspândi rapid în sânge. Clinton va primi antibiotice intravenoase până vineri, când va fi probabil trecut la antibiotice administrate pe cale orală.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro