Bilet unic pentru românii care circulă cu trenul
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Vești bune pentru românii care circulă cu trenul! Se ia în calcul un nou sistem de plată, prin intermediul căruia românii să achiziționeze un bilet unic pentru mai mulți operatori.

Românii care călătoresc cu trenul vor putea cumpăra un singur bilet pentru mai mulți operatori. În acest caz, persoanele ar trebui să știe că este vorba despre rutele pentru care se schimbă mai multe trenuri, care aparțin mai multor firme.

Bilet unic pentru tren

Mai exact, românii care circulă cu trenul vor avea parte de o nouă schimbare, astfel că se va elibera un singur bilet de tren pentru mai mulți operatori feroviari. De când urmează să fie lansat sistemul. Noul beneficiu va permite călătorilor de tren să cumpere un singur bilet, valabil pe rutele pe care circulă mai mulți operatori feroviari.

Această măsură face parte dintr-un proiect de îmbunătățire a sistemului de cumpărare a biletelor de tren în România, cu scopul de a moderniza sistemul feroviar. Sistemul urmează să fie lansat în curând. Biletul unic integrat va permite călătorilor să ajungă de la o destinație la alta și tot așa doar cu un singur bilet, însă ce nu s-a luat în calcul este faptul că trenurile în România întârzie foarte mult, iar din acest motiv călătorii pierd celelalte legături din gări.

Va exista şi o aplicație specială prin care se vor cumpăra biletele în online. Această măsură le va permite și pensionarilor, studenților, elevilor sau veteranilor să o acceseze. Tot ce trebuie să facă călătorii este să introducă în aplicație datele personale. Noile măsuri în România sunt testate și vor urma să fie lansate în această primăvară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel