Bijuteriile decedaţilor de COVID-19, furate într-un spital din Bârlad
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Bijuteriile decedaţilor de COVID-19, furate la Spitalul din Bârlad. Acuzaţii incredibile ale familiilor
Bijuteriile decedaţilor de COVID-19, furate la Spitalul din Bârlad. Acuzaţii incredibile ale familiilor
Acuzaţii grave la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad. Aparţinătorii a două familii care au avut apropiaţi internaţi şi care au decedat în spital, îi acuză pe infirmierii instituţiei că le-au furat bijuteriile pacienţilor. 

"Mi s-au dat nişte lucruri ale tatei însemnând telefon şi un încărcător şi mai trebuia să mi se dea verigheta tatei. Am întrebat doamna asistentă: Dar verigheta unde este?. Doamna s-a uitat în pungă şi a zis că asta e tot ce au dumnealor. Să se facă o anchetă şi să mi se dea verigheta că nu este normal să se întâmple aşa ceva.", a declarat un bărbat, conform observatornews.ro

Un alt aparţinător s-a confruntat cu aceaşi problemă, însă a fost nevoie de trei solicitări pentru a primi obiectele soacrei sale.

Conducerea spitalului a deschis o anchetă în urma acestor două evenimente.

"Conducerea spitalului s-a autosesizat, a demarat o anchetă internă şi a discutat cu familia pacientului. Rezultatul anchetei interne va fi transmis familiei pacientului şi se vor lua măsurile necesare şi cuvenite atât în acest caz particular, cât şi în prevenirea unor situaţii similare.", a declarat Angelica Gramaticu, purtător cuvânt Spitalul Bârlad. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel